Pester teden dogajanja z našimi najmlajšimi

Pester teden dogajanja z našimi najmlajšimi

Veliko dogajanja prejšnji teden smo obarvali v plavo. Najprej smo se dobili v telovadnici OŠ Prevalje, kjer celo zimo trenira predvsem naš najbolj svež podmladek, kjer je vse najmlajše selekcije obiskal Miklavž. Obdarili smo okoli 90 otrok in jim zaželeli lep začetek prazničnega decembra ter prijeten vstop v novo leto 2020.

Glavni tekmovalni dogodek tega decembrskega tedna pa je bil turnir v Dravogradu, ki se ga vsako leto tradicionalno številčno udeležujemo. Na Memorial Danila

Gostenčnika smo peljali vse selekcije od U9 pa tja do U15. Zadovoljni smo z uspehi vseh naših najmlajših nogometašev, radi se udeležujemo turnirjev, kjer lahko proti izredno tekmovalnim in kvalitetnim ekipam prikažemo svoje znanje in dobro nogometno igro, ki jo skušamo nadgrajevati skozi celotno sezono.

U9 so svoj turnir zaključili na tretjem mestu v svoji konkurenci, U11 so po samo enem porazu in štirih zmagah izpadli v polfinalu turnirja, U13 so tekmovanje sicer z dobro igro, a nekoliko nesreče, zaključili po skupinskem delu, zelo dobro sta se odrezali tudi naši dve ekipi selekcije U15.

Z najmlajšimi selekcijami smo se udeležili tudi turnirja v Mežici v organizaciji NK TAB Akumulator, tam smo igrali z ekipami U7, U9 in U11. V nedeljo je Korotan s selekcijo U11 nastopal tudi čez mejo, v Pliberku so nogometaši Korotanovih barv domov prinesli pokal za drugo mesto.

Zadovoljni smo z napredkom in številčnostjo naših najmlajših nogometašev, zato zelo radi nastopamo na turnirjih, kjer lahko dokažemo kakšen klub smo, ne le rezultatsko, ampak tudi strokovno in vsebinsko. Vedno dihamo skupaj in glasno navijamo za kogarkoli, ki nastopi v našem dresu.

Hvala vsem staršem za spremstvo in podporo na pestrem vikendu in seveda vsem trenerjem za svoje vestno delo in aktivnost z našim podmladkom.