Niz neporaženosti se nadaljuje!

Niz neporaženosti se nadaljuje!

Korotan Prevalje je na domači zelenici neporažen že več kot eno sezono, nazadnje smo doma izgubili v sezoni, ko smo izpadli iz tretje lige. Potem pa je ekipa Mihaela Bukovca začela pohod nazaj v tretjo ligo in tik pod sam vrh le-te. V 1. članski ligi MNZ Maribor ni Korotan izgubil niti ene domače tekme, prav tako pa ta niz traja zdaj že krepko v drugo polovico sezone v 3. SNL Sever, kjer smo doma neustavljivi.

Prav tako se lahko pohvalimo, da smo v ligi nepremagani že devet tekem zapored, nazadnje je bil od nas boljši Dravograd in tudi zato že komaj čakamo na revanšo, ki se bo na Prevaljah odigrala v sredo 26.4.2017 ob 18:00!

Zadnja domača tekma z Lenartom, ki smo jo pod reflektorji odigrali 1.4.2017, je zopet prinesla veliko število golov v mreži gostov, naši nogometaši so zadeli štirikrat: dvakrat je bil uspešen Nejc Muršič, po enkrat pa sta mrežo zatresla Lovro Grušovnik in Tin Küzma.

Zdaj ekipa potuje na gostovanje k Šampionu v Celje – tekma bo v nedeljo, 2.4.2017. Šampion je bil v zadnjem krogu boljši celo od Maribora B in je zaenkrat edina ekipa v letošnji izvedenki 3. SNL Sever, ki je uspela premagati Maribor B. V Celje odhajamo v želji, da pokažemo, da smo iz pravega testa in da sezono zaključimo ob samem vrhu lestvice ter da bo ime Korotana spet glasno odmevalo po slovenskem nogometnem prostoru. Navijači ste vabljeni, da se nam pridružite na avtobusu in da na tekmi v Celju glasno spodbujate naše nogometaše! Dodatne informacije dobite na naši Facebook strani.