Diši po pomladi… in po nogometu!

Diši po pomladi… in po nogometu!

Dočakali smo dolgo pričakovan začetek spomladanskega dela sezone!

Sicer bomo tekmovali pod posebnimi pogoji, kar pomeni, da bodo tribune zopet samevale, a vseeno bomo poskrbeli, da bo ogled tekme mogoč preko spletnega prenosa, kot je bila navada v zaključku jesenskega dela tekmovanja.

Tekmovanje v 3. SNL se nadaljuje v prilagojenem načinu: Najprej bomo odigrali še dve tekmi jesenskega dela, nato pa se ekipe razvrstijo na dve ločeni tekmovanji – ligo za obstanek in ligo za prvaka. Objektivno gledano se plava ekipa za mesto prvaka v nobenem primeru ne bo več borila. Obstajajo sicer teoretične možnosti, da pristanemo med šestimi ekipami zgornje polovice lestvice, vendar tudi za to ni veliko upanja - predvsem pa ni vse odvisno od nas, ugodno se morajo razplesti tudi vse ostale tekme. Zato je zelo pomembno, da si na preostalih dveh tekmah jeseni zagotovimo čim več točk, s katerimi bomo mirno odigrali zaključni turnir šestih ekip, ki se borijo za obstanek v tekmovanju.

Na Prevalje v začetku nogometnega plesa prihaja ekipa Podvincev – gre za ekipo z enakim številom zmag in porazov, kar pomeni, da imata obe ekipi na svojem računu po 10 točk in seveda je obema v načrtu, da končata pri vrhu spodnjega dela za miren zaključek sezone.

Pri izpolnjevanju planov v nadaljevanju tekmovanj bodo pomagali trije novi prišleki – povratnik v ekipo Korotana Matic Pipuš, ki je svoje nogometno znanje zadnja leta kalil v drugi ligi pri Fužinarju, iz Avstrije se nam je pridružil Klemen Ofić, iz velenjskega Rudarja pa je k nam pristopil mladi Ali Tabakovič.

Vabljeni torej v soboto, 24.4.2021 ob 18:00 k ogledu spletnega prenosa tekme na Youtube (link bo objavljen tudi na naši Facebook strani), da skupaj podpremo naše nogometaše na nadaljni tretjeligaški poti!