Uspešen debi novega stratega

Končno smo tudi na gostujoči tekmi prišli do polnega izkupička, ki smo ga dolgo čakali. Na tekmi v Dobrovcih smo slavili z 0:1, v zaključku tekme je zasluženo zadel v soboto zares razpoloženi Matevž Štruc, ki je tako zabil svoj prvi uradni zadetek za Korotan iz Prevalj.

Novi trener na naši klopi Bojan Kus, je postregel z nekaj novimi idejami, predvsem v vezni vrsti. Takšne postave letos še nismo videli, Hutmajer se je iz obrambne vrste premaknil v vezno linijo, kjer je tvoril dvojec s Klaričem, Grušovnik je odigral višje, takoj za Triplatom, v par krilnih napadalcev pa je poleg Küzme stopil mladi Grešovnik.

Na tekmi smo si pripravili precej priložnosti, ni manjkalo veliko, da bi zadeli že v prvem polčasu, najlepšo priložnost je vratar domačih odbil v prečko prav po strelu novopečenega »wingerja« Urha Grešovnika. A žoga ni našla poti v mrežo. Pretežno skozi celotno tekmo smo sicer imeli pobudo na igrišču, a tudi domačini so zapretili, predvsem požrtvovalnosti obrambne naveze Lasnik-Leskovec-Štruc-Korpar z vratarjem Vidovškom na čelu se gre zahvaliti, da domačini niso zadeli. Sploh Štruc je blestel s svojimi obrambnimi akcijami, najmanj enkrat lahko verjetno trdimo, da bi se brez njegovega posredovanja tresla mreža.

Svojo predstavo je kronal z zadetkom, ko je v 83. minuti po strelu Grušovnika, ki se je na tekmi znašel v kar  nekaj priložnostih, žogo preusmeril tik ob vratnico.

Vse najlepše trenutke tekme si lahko ogledate na spodnji povezavi: