Tri tekme zapored doma, najprej z Dravinjo

Tri tekme zapored doma, najprej z Dravinjo

Po razočaranju na koroškem derbiju z Dravogradom zdaj na Prevalje prihaja še ena ekipa, s katero so Plavi na medsebojnih srečanjih redko uspešni. Z Dravinjo smo od leta 2016 v uradnih tekmovanjih odigrali petkrat, vseh treh točk si nismo prislužili niti enkrat, le leta 2017 smo doma z goloma Kozlarja in Pipuša prišli do neodločenega rezultata. Ostala štiri srečanja so dobili sobotni gostje.

Letos so Dravinjci pri istem izkupičku kot naši fantje. V prvem krogu so izgubili v Dravogradu, v drugem pa so doma bili boljši od Rogaške. Pričakujemo lahko trd boj na igrišču, kjer nas bodo zagotovo v lepem številu podprli tudi navijači, ki jih v tem krogu lahko povabimo na tribune. Naši fantje so se s tekme proti Dravogradu naučili, da je potrebno biti bolj zbran in natančen v samem zaključku napada, ter da si lahko pripravimo dovolj priložnosti, le zaključevati je treba bolje. Nestrpno pričakujemo v kakšni luči se bodo prikazali naši nogometaši na drugi domači tekmi letošnje sezone, ko bomo tekmo odigrali pod reflektorji, prav tako pa bo zanimivo videti, če se je Podvinski odločil za kakšno spremembo v začetni postavitvi.

Tekma bo organizirana pod posebnimi pogoji z upoštevanjem navodil NIJZ, zato vam zdaj ponujamo nekaj napotkov za sobotno tekmo. Urejen bo sedežni red, ki bo zagotavljal varno razdaljo. Pretok skozi tribuno bo v eni smeri, torej vstopite na standardnem vhodu, izstop iz tribune pa bo pri odbojkarskem igrišču. Poskrbite, da imate s seboj zaščitno masko, saj vstop brez ne bo mogoč. Na tribuni bo zagotovljenih dovolj razkužil za obiskovalce. Poskrbite, da se čim manj časa zadržujete pred klubskimi prostori, saj bo tam omejeno gibanje, prav tako pa vas pozivamo, da na tekmo pridete pravi čas, da poskrbimo za čim manj gneče na vhodu.

Forza Korotan!

 

SPONZORJA TEKME STA PODJETJI FIMA d.o.o. in A1 Ravne na Koroškem!

Qries Qries