Uvod v novo sezono prinesel tri točke

Uvod v novo sezono prinesel tri točke

Dolgo čakanje na novo sezone in povratek nogometa na zelenice se je izplačalo, saj so naši fantje uspešno prestali prvo tekmo sezone, ter z nedotaknjeno mrežo osvojili vse tri točke. Tokrat je tribuna samevala, saj je še vedno v veljavi prepoved gledalcev na tribunah, kljub temu pa so se najzvestejši navijači namestili na hribčku za golom in tako pokazali, da je podpora klubu neomajna tudi v teh zdravstveno čudnih časih.
 

Prvi polčas je minil v znamenju velike vročine in rahle premoči naših fantov, ki so že v 18. minuti s kombinacijo kratkih podaj povedli preko Plesca. Tudi v nadaljevanju polčasa se je nekaj več polpriložnosti zvrstilo ped gostujočimi vrati, vendar se mreža ni več zatresla.
V drugem polčasu smo pričakovali, da bodo gostje poizkušali potek srečanja, vendar jim je načrte prekrižal Triplat z mojstrovino z roba kazenskega prostora, potem, ko je v slogu najboljših žogobrcarjev sveta, odlično videl slabo postavljenega Rogino in žogo poslal preko njega. Gostje so po šoku želeli, čimprej vsaj znižati rezultat vendar jim več kot nekaj predložkov pred gol brez pravega zaključka ni uspelo sestaviti.

Zmaga je tako ostala doma, že naslednji teden pa sledi vrhunec jesenskega dela, saj je že na vrsti koroški "El classico" v Dravogradu. Le upamo lahko, da bo v tem tednu NZS končno odpravila prepoved igranja pred gledalci, ter tako omogočila pravo vzdušje.