Nova spletna stran

Dobrodošli na naši novi spletni strani!

Z veseljem vas pozdravljamo na naši novi spletni strani. Odločili smo se za celovito prenovo svojega spletnega mesta, kjer boste lahko na pregleden in privlačen način sledili dogajanju na zelenici Športnega parka Ugasle peči in v Društvu nogometna šola Prevalje.

Korotan zaznamuje plava barva, zato je tudi spletna stran obarvana v podobni maniri. Modra barva je oceanov in barva neba, povezujejo jo z nostalgijo – radi pogledamo v preteklost, ko je Korotan bil še prvoligaš – in barva zvestobe – navijači ste ostali z nami tudi skozi težke čase. Zdaj se nogomet na Prevaljah že nekaj časa prebuja in doživlja novo pomlad. Novo igrišče in objekt na Ugaslih pečeh, preboj članske ekipe v tretjo ligo in boj za sam vrh, predvsem pa nam je v največje veselje, da nogomet na Prevaljah igrajo otroci in mladostniki iz bližnje in širše okolice – v Korotanu igramo najpopularnejšo igro na svetu s celotno piramido mladinske šole.

Splet stran vam bo ponujala informacije o tekmah – preteklih in prihajajočih. Informacije o tekmah vseh selekcij lahko najdete v kategoriji Tekme in rezultati.

Vse informacije o sestavah naših ekip in njihovih trenerjih so vam dostopne v kategoriji Ekipe. Tam si lahko ogledate obraze (da boste točno vedeli, komu čestitati za njihove predstave, ko jih srečate na prevaljskih ulicah), igralne pozicije in ostale podrobnosti o njihovi igri in nastopih za Korotan. Sčasoma si želimo dodajati še več podatkov in informacij o posameznikih, ki zaznamujejo naš klub.

V zavihku Novice bomo skušali čim bolj ažurno in pestro opisovati tekme vseh selekcij z besedili in fotografijami. Oprostite nam, če kdaj ne bomo zadostili vsem vašim potrebam po informacijah, a obljubimo vam, da se bomo trudili.

Ne zadržujte se, komentirajte s svojimi predlogi, pišite nam na Facebooku ali pa se nam oglasite na e-mail, z veseljem vam bomo odgovorili.

Spletno stran bomo sproti nadgrajevali in jo skušali pestriti s čim več fotografijami in ostalimi vsebinami, da boste o delovanju plavega kluba iz Prevalj vseskozi dobro obveščeni.

Hvala za vse, se vidimo na stadionu!

Forza Plavi!

Leave a Reply