Vpiši se

Tri zmage in poraz naših mladih selekcij

Pretekli vikend so se naše mladinske selekcije spet dobro odrezale v svojih tekmovanjih. Najbolj odmeva vioska zmaga selekcije U-13, ki je v Dobrovcih premagala vodilno ekipo na lestvici. Domačini so klonili s kar 0 proti 8.

Svojo zadnjo tekmo pred zimski "počitkom" so tako dobili z visokim rezultatom in se uvrstili na tretje mesto lestvice - po desetih odigranih tekmah so zbrali 21 točk. Naslednji teden je ekipa prosta, saj v ligi nastopa liho število udeležencev. S tekmovanjem na zunanjih igriščih spet začnejo spomladi, do tedaj pa se treningi in tekme selijo v telovadnice, kjer že trenirajo naše mlajše selekcije. V telovadnici so že nekaj časa tudi U7, U9 in U11, ki se pripravljajo na turnirje zimske lige.

Lestvica U13

Lestvica U13

Starejšim dečkom U15 je v svojem tekmovanju žal spodletelo na gostovanju v Jarenini. Tekmo so izgubili z rezultatom 1:2. Trenutno zasedajo peto mesto na lestvici. Tudi zanje je bila to zadnja tekma pred zimo.

Lestvica U15

Lestvica U15

Kadeti so si na domači tekmi priigrali zmago s 4:3. Moči so merili z ekipo ŠD Marjeta na Dravskem polju. Kadeti so tekmo dobili po tem, ko so pripravili preobrat pri zaostanku 1:3. Za plave so zadeli Mustedanagić Kenan, Arnautovič Alen, Grešovnik Urh in Blatnik Anej. Tudi kadeti so svoj jesenski del tekmovanja zaključili.

Lestvica kadeti

Lestvica kadeti

Mladinci so se iz gostovanja spet vrnili z visoko zmago. Po razočaranju na domačem igrišču v prejšnjem krogu, so zdaj stvari spet postavili na svoje mesto, ko so s Kungoto odpravili s kar 1:6. Za naše je trikrat zadel Lasnik Tine, dvakrat je v polno meril Krivonog Jošt, piko na i pa je v 90. minuti postavil Pečovnik Jan. 13. novembra na Prevalje prihaja Paloma. Tekma bo ob 15:00.

Lestvica mladina

Lestvica mladina

 

Razpored / rezultati