Vpiši se

Dober izkupiček mladih selekcij v preteklem krogu

V vikendu, ki ga je zaznamovala zmaga članske ekipe nad Brunšvikom, so se tudi ostale selekcije našega kluba precej dobro odrezale. Spodrsnilo je le kadetom na gostovanju v Miklavžu, prav gotovo pa so si tudi mladinci obetali kakšno točko več na tekmi s Pohorjem, sploh ker so celoten drugi polčas igrali z igralcem več.

Mlajši dečku U13 so doma odigrali tekmo z Lenartom in kar petkrat zatresli mrežo, prejeli pa so le dva zadetka. U13 trenutno zaseda tretje mesto na lestvici prve MNZ MB U13 lige, prva je ekipa Dobrovce/Miklavž 2005, druga pa najmočnejša U13 selekcija Maribora.  In prav k vodilnim na lestvici naslednji vikend potujejo varovanci trenerja Pečnika. V Dobrovcih tako naslednji vikend igrajo naši mladi upi v nedeljo zjutraj ob 9:30, dan prej pa bodo v istem športnem parku točke iskali tudi člani.

Starejši dečku U15 so trenutno po desetih odigranih tekmah na petem mestu 1. MNZ MB U15 lige. Ta vikend so v Dupleku s konkurenco odpravili z rezultatom 0:6. Naslednji vikend na Prevalje prihajajo nogometaši Jarenina/Pesnica. Tekma bo v nedeljo, 6.11.2016 ob 11:00. Vabljeni.

Kadetom je, kot že rečeno, žal spodletelo. Miklavž jih je na štajerskem premagal z rezultatom 2:0. Po devetih odigranih tekmah je naša kadetska ekipa tako na petem mestu lestvice. Naslednji vikend bodo v Športnem parku Ugasle peči moči merili z ekipo iz Marjete na Dravskem polju in sicer prav v času, ko bodo člani v Dobrovcih skušali pridobiti še eno mesto na lestvici. Tekma bo 5.11.2016 ob 14:00. Če ne potujete v Dobrovce na člansko tekmo, vas vsekakor pričakujemo na našem stadionu, da bodrite kadete!

Mladinci so teren na Prevaljah pretekli vikend zapuščali precej razočarani. Računali so na vse tri točke, a igralci Pohorja se niso dali kar tako in so tudi prvi povedli. Rezultat je izenačil Lasnik že v prvem polčasu, a to so bili tudi vsi zadetki, ki smo jih na tekmi videli. Pohorje je s svojo grobo in čvrsto igro uspelo zaustavljati naše mladince, ki so sicer iskali priložnosti, a bili vedno znova neuspešni. Omeniti velja tudi, da je igralec Pohorja že v prvem polčasu prejel rdeči karton, a tudi prednost igralca na terenu nam žal ni prinesla zmage. Tekma se je končala z rezultatom 1:1. V naslednjem krogu bodo tekmo 9.11. mladinci odigrali v Kungoti.

Razpored / rezultati