Druga tekma priprav že za fanti

Potem, ko je bila uvodna tekma v priprave z HNK Lučko odigrana izven prvotnega plana in smo bili zaradi dopustov in služb primorani odpovedati tekmo proti SVG Bleiburg, pa je članska ekipa tokrat odgirala še drugo tekmo v pripravah, nasprotnik na stadionu v Črni na Koroškem pa je bila tamkajšnja NK Peca.

Trener Bukovec je imel tokrat na razpolago dovolj igralcev in je lahko preizkusil veliko stvari, ki jih pripravlja za nastope v tretji ligi. Na delu pa smo videli tudi nov obraz v ekipi, to je Plesec Nejc, ki je seveda v Prevaljah dobro poznan, ogromen pečat v Korotanu pa je v preteklosti pustil tudi njegov oče, uradno potrditev prestopa pa pričakujemo v naslednjih dneh.

V prvem polčasu smo več priložnosti in tudi zadetek videli na strani domačinov, drugi pa je pripadel našim fantom, ki so preko Stopajnika tudi izenačili na 1:1 in postavili končni rezultat. Bukovec je tekmo izkoristil tudi zato, da ponudi priložnost nekaj mladincem na katere računa v prihajajoči sezoni, da so iz pravega testa pa bo priložnost za pravo dokazovanje že v sredo 28.7.2016, ko bomo odigrali novo prijateljsko tekmo s sosednjim Fužinarjem, tekma pa bo na Ravnah s pričetkom ob 18.00.