Poraz v Brunšviku, naslov ostaja na Prevaljah

Na tokratno gostovanje je trener Bukovec odpeljal dodobra premešano ekipo, saj je počitek namenil kar nekaj igralcem iz sicer udarne enajsterice in jih tako spočil pred zadnjim dejanjem sezone.

Ker je prvenstvo bilo odločeno že pred to tekmo, smo videli nekoliko ležeren pristop naših fantov, ki so še drugič v sezoni morali priznati poraz ekipi Brunšvika, ki je tako edina, ki ima boljši medsebojni izkupiček proti našim fantom. Tekmo so pred malo gledalci bolje odprli domači in po prekršku Denše v kazenskem prostoru prišli do vodstva v 13. minuti, v 27.minuti pa je Požegar postavil rezultat polčasa 2:0. V nadaljevanju je isti igralec še dvakrat zatresel našo mrežo in tako dosegel hatrick. Na semaforju je pisalo že 4:0, ko so vendarle videli tudi dva naša zadetka. najprej je z razdalje nevarno sprožil Zavolovšek, ter zadel prečko, nato paje na sceno stopil najboljši strelec naše ekipe in v štirih minutah dosegel dva zadetka, najbolj pa si velja zapomniti drugega, ko je z driblingom dodobra namučil domače branilce, ter žogo poslal mimo nemočnega domačega vratarja. Za končnih 5:2 je ob koncu srečanja zadel še najboljši strelec prvenstva Bohl, ter tako postavil končni rezultat.

Če je tekma v Brunšviku kljub porazu minila mirna pa prav gotovo ne bo tako v soboto, ko v zadnjem kolu na Prevalje prihaja ekipa Pohorja, trenutno drugouvrščeni v prvenstvu. Tekma resda ne odloča več o končnem naslovu, bo pa domača zmaga seveda nujna za lepo slovo od letošnje šampionske sezone! Tekma se tokrat izjemoma pričenja ob 17.30 uri, po tekmi pa sledi podelitev pokala za naslov prvaka in razglasitev najboljšega igralca sezone po vašem izboru, za vašega favorita pa lahko še vedno glasujete na naši spletni strani!

Vabljeni, da skupaj zaploskamo šampionom in z njimi nazdravimo!

 

Zapisniki

Slike Facebook

DSC_0477.JPG DSC_0484.JPG DSC_0485.JPG DSC_0488.JPG DSC_0490.JPG DSC_0492.JPG DSC_0495.JPG DSC_0496.JPG DSC_0500.JPG DSC_0505.JPG DSC_0516.JPG DSC_0532.JPG DSC_0542.JPG DSC_0595.JPG