Korotanova selekcija U11 druga v državi!!!!!

20 najboljših slovenskih U11 ekip, same povabljene ekipe najboljših slovenskih nogometnih šol, Korotan predstavnik Koroške.

 

2.MESTO!!!!

 

7 tekem, 5 zmag, 1 remi, 1 poraz, gol razlika 16-1. V finalu smo sicer po izjemni borbi prejeli edini gol na turnirju in z minimalno razliko klonili proti ekipi Krškega. Pred turnirjem je bil glavni cilj, da po nesrečnem porazu proti Domžalam v Radomljah pokažemo, da sodimo med najboljše štiri ekipe v državi. Omenjeni cilj smo celo presegli. Fantje so danes iz tekme v tekmo stopnjevali tempo in za seboj pustili ekipe, kot so Domžale, Olimpija, Triglav Kranj, Mura, Aluminij, Koper, Nova Gorica, Rudar Velenje, Drava Ptuj, Bravo. Pokazali so, kako se bori za barve kluba in dosegli enega največjih uspehov generacije 2005/2006 v zadnjih 3 letih, kar ekipa trenira skupaj.

 

Rezultati v skupini:
Korotan-Nova Gorica 4-0
Korotan-Dren 0-0
Korotan-Ilirija 4-0
Korotan-Rudar Velenje 3-0

 

Četrtfinale:
Korotan-Jarenina 5-0

 

Polfinale:
Korotan-Triglav Kranj 3-2 (po penalih)

 

Finale:
Korotan-Krško 0-1

 

V svojih vrstah smo imeli tudi najboljšega vratarja turnirja, Vertačnik Alena.

 

Danes so za Korotan nastopali: (stojijo) Vertačnik Alen, Butolen Ožbi, Krivec Nejc, Kotnik Matic, Fink Dejan, Marinkovič Uroš, (čepijo) Stočko Taj, Šteharnik Nejc, Angeli Metod, Topalovič Luka, Kompan Miha, Previšič Aljaž.