Obkljukana tudi Pesnica

Tekma v Pesnici je bila prva izmed štirih sklepnih proti ekipam, ki krojijo zgornji del lestvice in tudi to preizkušnjo so naši fantje odlično oddelali. Še preden so se navijači dokončno namestili je že prišlo do vodstva. Nedič je na desni strani v napad poslal Borovnika, ki je kot radi rečemo "iz prve" žogo poslal v kazenski prostor tam pa si jo je odlično ustavil Stopajnik, preigral domačega branilca in žogo poslal po tleh mimo nemočnega vratarja Glušiča. Zgodnje vodstvo je bilo kot nalašč zato, da so lahko naši, tokrat beli, fantje mirno igrali svojo igro do konca polčasa in si ustvarili še nekaj polpriložnosti, medtem, ko so domači resneje zapretili le iz strela od daleč, ki pa ga je Simeunovič z lepo parado ustavil. Tudi v drugem polčasu smo spremljali podobno sliko, da pa tekma le ne bi bila preveč v zraku, pa je v 63. minuti poskrbel kapetan Janet Oskar, ki je po predložku Kavčiča na oddaljeno vratnico žogo dobesedno zabil pod prečko v domači gol. Še pred tem zadetkom smo prav tako zadeli vendar je bil gol razveljavljen po prepovedanem položaju Stopajnika. Domači tudi v drugem polčasu niso imeli veliko od igre, vseeno pa se je v enem izmed protinapadov moral izkazati Simeunovič, ki je zopet pokazal svoje kvalitete in ubranil strel iz neposredne bližine.
Zmaga tako ostaja v naših rokah, prvenstvo pa se še bolj zaostruje. Že v soboto se lahko razjasni marsikaj, saj na Prevalje v velikem koroškem derbiju prihaja ekipa Pece, ki je s tokratnim domačim porazom proti Pohorju že izgubila vse možnosti za naslov prvaka, bo pa vsekakor zelo nevaren nasprotnik. V drugem derbiju kroga pa se bosta v Rušah pomerila domače Pohorje in gostje iz Brunšvika in ob neodločenem rezultatu na tej tekmi, ter zmagi naših fantov bi to pomenilo....saj veste, tisto najslajše.

Vabljeni, da v derbiju skupaj pospremimo naše fante do zmage!

 

Zapisniki

10.JPG 11JPG.JPG 12JPG.JPG 13JPG.JPG 14.JPG 15JPG.JPG 16.JPG 17.JPG 19JPG.JPG 1JPGkopija.JPG 2.JPG 20.JPG 21JPG.JPG 23JPG.JPG 24JPG.JPG 3.JPG 4.JPG 5JPG.JPG 7.JPG 8.JPG 9.JPG