Člani uspešno tudi v Malečniku

Tokrat je bil za nove tri točke potreben sobotni izlet v Malečnik, misija pa je uspešno za nami, saj je Malečnik premagan z relativno visokih 4:1. Prvenstvo se bliža svojemu vrhuncu in zmage so zdaj že nujne tako doma kot v gosteh. Tega so se igralci še kako zavedali in ob odstotnosti nekaj prvokategornikov pokazali, da ima ekipa dovolj širok kader, ki lahko v vsakem zrenutku zapolni vrzeli. Tekmo na dodobra razmočenem igrišču so plavi hitro uspeli spraviti pod nadzor in domače prisilili, da so se morali večino posvečati branjenju svojega gola. Prvo večjo priložnost smo videli po prostem strelu Ičanoviča, ki je mimo zidu poskušal presenetiti domačega vratarja, ki pa je strel po odboju žoge tik pred njim uspel srečno zaustaviti, ko ga je zadela v glavo.
Na vodstvo vseeno nismo čakali dolgo, po predložku Ičanoviča iz kota je v 14. minuti zadel Muršič in še enkrat več pokazal, da se dokončno vrača po daljši odstotnosti. Zadetek je dal krila našim fantom in nekako je bilo slutiti, da se polčas ne bo končal z minimalnim vodstvom. To sta vsak s po enim zadetkom potrdila "štoperja" Ferlež in Kozlar. Obema je ponovno asistiral Ičanovič s podajama na oddaljeno vratnico in tako že v prvem polčasu dosegel podajalski hattrick.
Tekma se je zdela odločena, drugi polčas pa le še nebodigatreba, vendar se s tem niso strinjali domači, ki so v drugo polčas krenili zares silovito, ter si v slabih petnajstih minutah priigrali vsaj pet "smrtnih" priložnosti. Izene izmed teh je zadel Beriša, pri ostalih pa so domači napadalci dobesedno osmešili, saj niti iz nekaj metrov niso znali zadeti praznih vrat, svoje pa je dodal še SImeunovič, ki je zopet dokazal svoje mojstrstvo, ter kljub dejstvu, da je nastopil rahlo poškodovan, poskrbel, da so domači lahko le zmajevali z glavo. Po uvodnem naletu domačih so naši zopet vzeli igro v svoje noge, ter rutinirano tekmo pripeljali do konca, videli pa smo še en zadetek, ko je udarila družinska naveza Lasnik - Zavolovšek. Mlajši je po izvrstnem prodoru z desne strani s podajo zaposlil starejšega, ki je tako s strelom v nebranjeno mrežo postavil končni rezultat.
Zdaj naše fante čaka še eno gostovanje, ki pa bo zelo pomembno, saj se pričenjajo tekme z ekipami zgornjega dela lestvice. Najprej se bodo tako udarili z ekipo Pesnice potem pa že sledi eden izmed vrhuncev sezone, ko v koroškem derbiju na Prevalje prihaja ekipa Pece.

 

Zapisniki

DSC_050aa9.JPG DSC_0512.aaJPG.JPG DSC_0513.aaJPG.JPG DSC_0521.aaJPG.JPG DSC_0523.aaJPG.JPG DSC_0526.JaaPG.JPG DSC_0528.aaJPG.JPG DSC_053aa7.JPG DSC_0551.JaaPG.JPG