Pregled tekem posameznih selekcij

Mladinci in kadeti v zadnjih krogih zelo uspešno nadaljujejo krčevit boj za obstanek. Mladinci s v zadnjih treh tekmah najprej s 3-0 sicer izgubili proti Pohorju, a so nato s 5-2 ugnali Lendavo, z Jarenino pa po toči golov remizirali z 4-4. Kadeti so v zadnjih tekmah nezaustavljivi. Po domači zmagi proti Muri (4-1), so premagali še Pohorje (3-0), Lendavo (4-1), z Jarenino pa so remizirali (1-1). Naslednji nasprotnik, ki prihaja na Prevalje je ekipa Zavrča. Naši fantje se na skupni lestvici dvigujejo in so le še nekaj točk oddaljeni od najnevarnejše cone. Prepričani smo, da bodo v zadnjih treh tekmah iz sebe iztisnili maksimum in si v dvobojih z Zavrčem, Malečnikom in Dravogradom priigrali obstanek v 2. kadetski in mladinski ligi.

 

Odlično gre tudi starejšim dečkom U15, ki imajo tri zmage v nizu. Po zmagi nad Jarenono/Pesnico (3-0) so fantje z visokih 10-0 ugnali ekipo Malečnik/Dogoš 1 ter s 6-2 ekipo Lenarta.

 

Mlajši dečki U13 so v zadnji tekmi visoko ugnali ekipo Pohorja (5-0).

 

Starejši cicibani U11 so v zadnjih prvenstvenih tekmah na Ravnah premagali ekipo Fužinarja1 z 2-1 ter doma Slovenj Gradec z visokih 21-0. V tem času so se udeležili tudi turnirja v Radomljah in kljub le enemu porazu in dvema prejetima zadetkoma v konkurenci 40 ekip zabeležili (le) 9. mesto. V skupini so fantje namreč zasedli 2. mesto, v četrtfinale pa so se uvrstili le zmagovalci skupin. Odločilen je bil poraz z Domžalami, ki so nato proti hrvaškim Ponikvam klonile šele v finalu. Rezultati:
- tekme v skupini:
Korotan - Simer Šampion2 3-0
Korotan - Medvode 2-0
Korotan - Hašk Zagreb 1-1
Korotan - Domžale 0-1
- tekme od 9. do 16. mesta:
Korotan - Brinje Grosuplje 1-0
Korotan - Simer Šampion1 3-0
Korotan - Ločan Škofja Loka 0-0 (zmaga po kazenskih strelih in končno 9. mesto).