Marles hiše padle še tretjič v sezoni

Trokrožni sistem tekmovanja prinaša po tri tekme z vsakim tekmecem v sezoni in tako smo odigirali še tretjo z ekipo Marles hiše in jih tretjič tudi premagali. Spomin na zadnje gostovanje v Limbušu je še svež, zmaga pa je takrat bila prigarana šele tik pred koncem srečanja. V primerjavo s takratno tekmo in pa tudi zadnjo doma s Framom je trener Bukovec naredil nekaj sprememb v začetni postavi in tako ponudil priložnost dvema mladincema. Med udarnih enajst sta se znašla Denša Mitja in Lasnik Tine . Za Denšo je bil to premierni članski nastop v prvenstvu, Lasnik pa je nekako že kar stalni član prvega moštva kluba. Na klopi je svojo priložnost čakal še Hren Gal, poleg njega pa je bil vpoklican še igralec kadetov Praper Jaka in tako dobil priznanje za svoj trud in igre, ki jih kaže pri kadetih, premierni nastop pa je tudi dočakal, ko je na "štoperskem" položaju odlično nadomestil Kozlarja.
Tokrat se bomo nekoliko manj posvetili opisovanju tekme, saj smo za vas pripravili posnetka obeh zadetkov, prav tako pa vam ponujamo posnetek celotne tekme ter nekaj fotografskih utrinkov.
Naši fantje so bili skozi vso tekmo boljši tekmec in si ustvarili več priložnosti, zadeli tudi dve vratnici, vse to in še več pa kot že rečeno v posnetki tekme.

Naslednja tekma bo na Prevaljah, v goste pa prihaja ekipa Miklavža, ki nam je zadala edini poraz spomladi, prepričani pa smo, da bo tokrat naša četa ob vaši spodbudi s tribun tokrat uspela premagati ekipo z roba Maribora. Vabljeni!

 

Zapisniki tekem

DSC_0704.JnewPG.JPG DSC_0705.newJPG.JPG DSC_0713.newJPG.JPG DSC_0764new.JPG DSC_0818.newJPG.JPG DSC_0850.newJPG.JPG DSC_0896.newJPG.JPG DSC_0903.newJPG.JPG DSC_0939.newJPG.JPG DSC_0953.newJPG.JPG aa.JPG aa0.JPG aaa.JPG aaaa.JPG aaaaa70.JPG aaaaaa.JPG aaaaaaaaa.JPG