Nove tri točke na varnem

Sonce tokrat ni motilo pogleda iz prevaljske tribune, moteč pa prav tako ni bil mraz, ki ga naši vremenarji tako vztrajno napovedujejo že kar nekaj časa. Triminutna ploha je bila vse kar je malenkost zmotilo tekmo, vendar ne dovolj, da ne bi naši fantje tudi tokrat zmagali visoko in prepričljivo. Gostje so na Prevalje pripotovali le z dvanajstimi možmi, vendar tistega rezervnega niti nismo videl na klopi, tako da je samo enajsterica mož bila premalo, da se zoperstavijo razpoloženim plavim bojevnikom. Za hitro vodstvo je po kotu poskrbel Belej Nejc in tako že v  9. minuti pokazal, da se tokrat gostom ponovno ne piše nič dobrega, da bi kaj dobrega sploh dobili pa niti niso imeli prave priložnosti in glave na tribuni so bile ves polčas obrnjene na levo, saj se je vse skupaj dogajalo tam pred golom Frama. Da je bil odhod na polčas bolj miren je po predložku Juraje poskrbel Stopajnik s svojim desetim zadetkom v sezoni.

Tudi v drugem delu tekme gostje niso bili nič kaj uspešnejši, saj so le stežka prehajali polovico igrišča, so pa zato še trikrat zadeli naši fantje, ter igralce Frama še drugič v sezoni domov poslali s petimi ali več zadetki v mreži. Najprej je v 60. minuti strelsko formo na domačem igrišču znova potrdil kapetan Janet, pod najlepšo potezo tekme pa se je v 67. minuti zopet podpisal Nedič, ki je še enkrat znova pokazal, da je dribler prve klase. Tik ob "golavt" črti je preigral dobesedno polovica igralcev Fram, ter mojstrsko zaposlil Kavčiča, ki je tako že v prvi tekmi po poškodbi zadel v polno, poleg zadetka pa prikazal še kopico izjemnih potez in potrdil, da bo še kako pomemben v zaključnih bojih prvenstva.
Za končnih 5 zadetkov razlike je še enkrat več z dvojcem zadetkov poskrbel Stopajnik in se tako še utrdil na vrhu klubske lestvice strelcev, na kontu pa ima enajst zadetkov.

Domača predstava je torej še enkrat več uspela, fantje pa v soboto odhajajo ponovno v Limbuš, kjer so to pomlad že zmagali proti tamkajšnji ekipi Marles hiše. Bližina tekme je torej odlična priložnost, da pridete z navijanjem pomagati do novih treh točk!

DSC_057aa9.JPG DSC_0591a.JPG DSC_0602.aJPG.JPG DSC_0609.aaaJPG.JPG DSC_0612aaa.JPG DSC_0616.aaaJPG.JPG DSC_0618.JaPG.JPG DSC_0628.aaaJPG.JPG DSC_0636.aaaJPG.JPG DSC_0641.aaaJPG.JPG DSC_0656.aJPG.JPG DSC_0667.JaaaPG.JPG DSC_0669.aaaJPG.JPG DSC_0676.aaaJPG.JPG DSC_0683.aaaJPG.JPG DSC_0691.aaaJPG.JPG DSC_0693.aaaJPG.JPG